Procesy, zařízení a systémy výroby bezpečných potravin
Předmět není vypsán Nerozvrhuje se
Kód | Zakončení | Kredity | Rozsah |
---|---|---|---|
2186008 | Z | 3 | 2P+1C |
- Garant předmětu:
- Přednášející:
- Cvičící:
- Předmět zajišťuje:
- ústav procesní a zpracovatelské techniky
- Anotace:
-
Základní aspekty výroby bezpečných potravin včetně legislativního rámce EU. Témata: tepelné úpravy, přehled procesů a zařízení, nové technologie (vysoké tlaky, pulzní výboje), matematické modely inaktivace mikroorganismů, systémy kritických bodů a jeho aplikace v provozu i při navrhování zařízení a strojů.
- Požadavky:
- Osnova přednášek:
- Osnova cvičení:
- Cíle studia:
- Studijní materiály:
- Poznámka:
- Další informace:
- Pro tento předmět se rozvrh nepřipravuje
- Předmět je součástí následujících studijních plánů: