Výrobní linky potravinářské
Předmět není vypsán Nerozvrhuje se
Kód | Zakončení | Kredity | Rozsah |
---|---|---|---|
2181098 | Z,ZK | 6 | 3P+2C |
- Garant předmětu:
- Přednášející:
- Cvičící:
- Předmět zajišťuje:
- ústav procesní a zpracovatelské techniky
- Anotace:
-
Stav potravinářského průmyslu doma a v zahraničí. Metodika navrhování výrobní linky, komplexní řešení linek v návaznosti na ostatní provozy, odpady, energetika, životní prostředí. Praktické poznatky z navrhování a provozu výrobní linky. Výrobní linky oborů pivo, cukr, mléko, pekárny, lihovary, maso, mrazírny, tuky, detergenty, speciální výrobky. Návštěva jednotlivých provozů.(Pro oborové studium Stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl)
- Požadavky:
- Osnova přednášek:
- Osnova cvičení:
- Cíle studia:
- Studijní materiály:
- Poznámka:
- Další informace:
- Pro tento předmět se rozvrh nepřipravuje
- Předmět je součástí následujících studijních plánů: